Marius-Marius-janpaul.png
60jaarervaring.png
inbankenverzekeringen.png
Kantoor-Marius.png
je onafhankelijke.png
brocom-makelaar.png
wijst-je-de-juiste-weg.png
Marius-Marius-jong.png
wij-selecteren-fondsen.png
beleggingen-en-spaarformules.png
met-optimaal-rendement.png
Marius-Marius-magneet.png
euro-rood.png
euro-zwart.png
euro-rood.png
euro-zwart.png
euro-rood.png
1.png
2.png
3.png
4.png
Marius-Marius-paraplu.png
Iedereen-verdient-een-dak.png
boven-zijn-hoofd.png
aan-het-beste-tarief.png
Marius-image-paul.png
1.png
2.png
sparen-en-beleggen.png
op-maat-van.png
Marius-Marius-laptop-jan.png
jouw-ambities.png
Marius-Marius-koffie-paul.png
op-de-koffie-voor.png
kom-gerust-eens.png
een-verkennend-gesprek.png
Marius-Marius-koffie.png

Verzekeringen

Het is belangrijk je goed te verzekeren. Toch stranden veel mensen in een complex aanbod. Verrassend? Niet echt, want een verzekering op maat kiezen laat je best over aan een expert. Op zoek naar up-to-date informatie over de meest gangbare verzekeringen, zowel de particulier als de KMO kan terecht bij ons.

Voor particulieren & bedrijven

De lijst met materiële en fysieke risico’s is lang. Bovendien bekommert een goede huisvader zich niet alleen om zijn eigen risico’s, maar ook om die van z’n gezinsleden. En dan is er ook nog het gevaar dat je iemand anders ongewild materiële of fysieke schade toebrengt. Inderdaad, redenen om je te verzekeren zijn er genoeg.

Je een weg banen door alle verschillende verzekeringen? Dat is onze taak. Net zoals het onze opdracht is een verzekeringspakket te zoeken dat naadloos aansluit bij je behoeften, die van je gezinsleden en/of die van je bedrijf.

Specialist die jouw belangen verdedigt

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het bijna onmogelijk een goede verzekeringsoplossing op maat te vinden. De verzekeringsspecialisten van Kantoor Marius zijn je partner in de zoektocht naar de perfect verzekering, zowel privé als professioneel. De rode draad in ons werk? Maatwerk en expertise. Waarom nog wachten om een afspraak te maken?

Objectief en elk moment tot je dienst

Wij zijn je persoonlijke brug met diverse verzekeringsmaatschappijen. Elke deskundige van Kantoor Marius begeleidt en adviseert je in alle onafhankelijkheid. Onze rol is die van jouw persoonlijke belangenverdediger, een uniek aanspreekpunt voor al je verzekeringen. Onze ultieme doelstelling? Geen overlappingen tussen verschillende verzekeringen, maar ook geen hiaten.